Beweeg je fit (workshop)

Datum: 11 oktober 2021
Tijd: 10.00u - 12.00u
Locatie: Online workshop

We helpen je te ontdekken welke manier van bewegen voor jou werkt.

Wist je dat je bewegingsapparaat het grootste orgaansysteem is in je lichaam? Je bestaat voor meer dan 85% uit spieren, botten, kapsels en banden. Use it or lose it. We helpen je te ontdekken welke manier van bewegen voor jou werkt.

Bewegen, sporten, trainen? Ook dat kan heel leuk zijn! In deze workshop krijg je zicht op hoe je je lichaam, je bewegingsapparaat, gezond kunt gebruiken. En je daardoor fitter en vitaler gaat voelen.

Na deze workshop weet je dat je jezelf echt niet uren in het zweet hoeft te werken om je conditie op peil te houden! Soms kan het zoveel simpeler en korter. In deze workshop komt aan bod wat bij jou past. En we gaan in op het verschil tussen bewegen, sporten en trainen. Gezond bewegen kan op veel verschillende manieren. Op elke leeftijd. 

Aanmelden gratis workshop
De workshop wordt gegeven door ervaren trainers van Human Fuel

De maximale deelname is 16 personen. Binnen de richtlijnen van het moi.-pogramma kunnen wij deze workshop kosteloos aanbieden voor aangesloten MITT-werknemers en werkgevers. 

Je kunt je hieronder aanmelden. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, verwijderen we de aanmeldbutton en/of we plannen een extra workshop.