Mentale kracht (webinar)


We gaan aan de slag met jouw mentale kracht. 

Wat gaan we doen?
In het webinar neemt Rico je op een inspirerende en humoristische wijze mee in de wereld van Mentale Kracht. Met verdieping en veel voorbeelden. Je krijgt praktische tips om je beter te voelen, beter te functioneren, lekkerder in je vel te zitten en (nog) meer zin in je werk te krijgen. Na dit webinar sta je weer wat steviger in je schoenen met meer focus en aandacht. Rico gaat ook kort in op de verschillende workshops die je bij moi. kunt volgen rondom motivatie, focus en stressreductie.

Over mentale kracht
Mentale kracht is de overkoepelende term voor hoe motivatie, spanning, concentratie en zelfvertrouwen invloed hebben op je prestaties en hoe je je voelt. In de wereld van de topsport is mentale kracht niet meer weg te denken. Rico Schuijers is topsportpsycholoog. Zo begeleidt hij sinds 2000 verschillende nationale teams en individuen tijdens de Olympische Spelen op weg naar medailles. Maar ook helpt Rico mensen vanuit andere disciplines, van musici, ondernemers tot nationale politie. 

Je staat aan het begin van een mooie verandering. Hervind je regie, doe de test jezelfs op deze website, bekijk de online videotraining en de tips & tools, volg (online) workshops en vergroot je mogelijkheden en veerkracht.

Dit webinar wordt gegeven door Rico Schuijers van Human Fuel. We bieden dit webinar gratis aan voor aangesloten MITT-werkgevers en werknemers. 

Heb je interesse, meld je alvast aan via info@ikbenmoi.nl.

Zodra er nieuwe data bekend zijn, informeren we je hierover in onze nieuwsbrief.