Online infosessie Duurzame Inzetbaarheid TenCate Grass: Ontdek hun aanpak!

Datum: 19 januari 2024
Tijd: 13.00-14.00 uur
Locatie: Online

Wil jij weten hoe Ten Cate Grass slim omgaat met duurzame inzetbaarheid?

Neem dan deel aan de online infosessie Duurzame Inzetbaarheid op vrijdag 19 januari van 13.00 uur tot 14.00 uur.  

Het afgelopen jaar investeerde Ten Cate Grass flink in de aanpak van duurzame inzetbaarheid. Tijdens een verkennende bijeenkomst, in april 2023, kwamen medewerkers van verschillende afdelingen samen om te verkennen waar de prioriteiten liggen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid (DI). Vervolgens ontstond de behoefte aan een diepgaander inzicht waarbij alle medewerkers input konden geven.

Uitgebreid DI-onderzoek
Daarom voerde Marc Tani, HR-afstudeerder, een uitgebreid onderzoek uit naar de actuele DI-situatie en de behoeften binnen alle afdelingen. De resultaten van dit onderzoek worden vertaald naar concrete acties om de duurzame inzetbaarheid binnen Ten Cate Grass te bevorderen.

Online infosessie
Op 19 januari geeft Marc Tani samen met Monique Struik en Gertie Verreck (DI-coach van moi.) een online infosessie over dit thema. Tijdens deze sessie gaan zij dieper in op de aanpak van het onderzoek en de verkregen resultaten. Ben jij erbij? 

Enthousiast?
Meld je nu aan voor deze gratis voorlichting! De bijeenkomst vindt online plaats en is voor werkgevers, leidinggevenden & HR die bij de MITT zijn aangesloten. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Dit is een activiteit van MITT en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.