Coachen en begeleiden van medewerkers en teams (webinar)


Wat kun je doen om effectiever te begeleiden en te coachen?

En het brein van de ander open te zetten voor bewustwording over duurzame inzetbaarheid?

Je ervaart tijdens dit webinar dat iemands overtuiging over ontwikkelbaarheid de sleutel naar succes kan zijn. We laten zien hoe je het brein van medewerkers en teams meer open kunt stellen voor ontwikkeling. We leggen je uit hoe je medewerkers kunt stimuleren om te ontwikkelen en nieuwsgierig te zijn naar eigen kansen en mogelijkheden. 

Thema’s die de revue passeren: nieuwsgierigheid prikkelen, omgaan met weerstand, motivatie en het verhogen van het leer en ontwikkelrendement van de ander. Door te leren kijken naar de progressie en ontwikkelstappen die er wel zijn. Het verhogen van de teamopbrengst en de wendbaarheid van je team komen volop aan bod. Je krijgt inzicht in de wijze waarop teams meer met en van elkaar kunnen leren. 

De eindopbrengst is dat je nog beter in staat bent de ander ontwikkelingsstappen te laten zetten. We geven tips in de wijze waarop je DI-doelen bepaalt en behaalt. 

Enthousiast? 
Er zijn op dit moment geen workshops gepland. Heb je interesse, meld je alvast aan via info@ikbenmoi.nl. Bij voldoende deelnemers starten we een nieuwe workshop.