Voorbeeldgedrag en effectieve feedback (workshop)


Over de kracht van voorbeeldgedrag bij leren, ontwikkelen en veranderen.

Hoe ziet jouw voorbeeldgedrag eruit als het gaat om ontwikkelen en veranderen? Jouw persoonlijke mindset staat in dit webinar centraal. Je leert hoe overtuigingen in het brein werken en je ervaart het effect van jouw mindset in je communicatie met anderen. We laten je ook het effect van spiegelneuronen ervaren; de wijze waarop jouw mindset en gedrag zich letterlijk spiegelt in het brein van de ander. Ook geven we je praktische tips hoe je sterkere feedback kan geven op de ontwikkeling van je medewerkers.

Je ontdekt wat er in het brein gebeurt bij onrust en stress. Zeker nu handig om te weten, gezien de onrustige tijd waarin we ons momenteel bevinden. En we geven je handvaten hoe je hierin een voorbeeld kunt zijn voor anderen. Je leert jezelf als professional nog beter kennen waardoor je je impact in de begeleiding van anderen versterkt.

Aanmelden gratis workshop
Deze workshop wordt gegeven door een ervaren trainer van het BCL Instituut

De maximale deelname is 15 personen. Binnen de richtlijnen van het moi.-pogramma kunnen wij deze workshop kosteloos aanbieden voor aangesloten MITT-werknemers en werkgevers. 

Zodra er nieuwe data bekend zijn voor 2021, informeren we je hierover in onze nieuwsbrief.