Netwerkbijeenkomst

Datum: 30 maart 2023
Tijd: 12.30-16.30 uur
Locatie: MITT in Zeist

Duurzame Inzetbaarheid; het staat al een aantal jaren op de HR-agenda of op het wensenlijstje bij veel organisaties.

Maar hoe zorg je er nu voor dat Duurzame Inzetbaarheid niet alleen op de agenda staat maar dat je als organisatie daadwerkelijke stappen zet (en blijft zetten). En.. hoe zorg je ervoor dat Duurzame Inzetbaarheid niet alleen ‘een thema van HR is’ maar breed gedragen wordt in de organisatie, waarbij zowel werkgever als werknemer regie nemen.

De DI-coaches Jolanda en Gertie zijn inmiddels al een aantal jaren in de mooie MITT-sector aan de slag. Ze gaan in deze hands-on bijeenkomst met jullie van complexiteit naar eenvoud en van strategisch naar tactisch en operationeel niveau. Ze gaan met jullie aan de slag in een interactieve Net-Werk-bijeenkomst en reiken praktische tips aan en er is veel ruimte om tussen de bedrijven  uit te wisselen en te delen met elkaar. Het resultaat: een middag vol inspiratie, waardevolle ontmoetingen met collega-organisaties uit de branche en bruikbare handvaten.

Graag zien we jullie op 30 maart in Zeist!

Ter voorbereiding op deze sessie vul je de Successcan Duurzame Inzetbaarheid zodat je al een inkijkje krijgt in hoe het er in je eigen organisatie voor staat.

Enthousiast? 
Meld je nu aan voor deze gratis workshop! De workshop vindt plaats in Zeist en is voor werkgevers, leidinggevenden, HR en OR die bij de MITT zijn aangesloten. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl