Voorlichting Grensoverschrijdend Gedrag

Datum: 19 april 2024
Tijd: 09.00-10.30 uur
Locatie: Edel Carpets, Nijverheidstraat 39, 8281 JD, Genemuiden

Stop grensoverschrijdend gedrag

Helaas komt grensoverschrijdend gedrag (nog steeds) in iedere branche en elk beroep voor, vertelt een extern gecertificeerde vertrouwenspersoon. De ene collega weet zijn of haar grenzen duidelijk en concreet te benoemen, terwijl de ander zich geen houding weet te geven en het ‘maar laat gebeuren.’

De vertrouwenspersoon neemt jullie mee in het onderwerp ‘ongewenste omgangsvormen en integriteit’. Want wat zijn dat nu precies: ongewenste omgangsvormen? Wanneer is iets ongewenst? En wat kunnen we er samen aan doen om ongewenste omgangsvormen te voorkomen? Tot slot geeft de vertrouwenspersoon ook tips en tools mee over integriteit: eerlijk en oprecht handelen, ook in groepsdruk of een bepaalde werkcultuur.

Enthousiast?
Meld je nu aan voor deze gratis voorlichting! De bijeenkomst vindt online plaats en is voor werkgevers, leidinggevenden & HR die bij de MITT zijn aangesloten. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol. Komt een andere datum jou beter uit? Neem dan contact met ons op!

Dit is een activiteit van MITT en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.