Workshop aan de slag met onze veiligheid

Datum: 18 juni 2024
Tijd: 10.00-13.00 uur
Locatie: Zwolle of Den Bosch

We werken veilig of we werken niet. Dat is het motto van de workshop 'Aan de slag met onze veiligheid’.

Omdat er nog te veel ongelukken plaatsvinden op het werk. En omdat we, waar het gaat om de bewustwording en het gedrag op veilig werken, nog forse stappen kunnen maken. Voor en door onze mensen.

Wat zijn de risicofactoren op de werkvloer? Welke veiligheidsniveaus kennen we en welke zijn wanneer haalbaar? Hoe krijg je alle betrokkenen aangesloten bij het belang van veilig werken? En hoe kom je tot een blijvend gedrag op dat veilig werken? Dat en meer leer jij in deze workshop vol praktische tips, casussen, ervaringen en leermomenten!

Dit leer je
Onder begeleiding van een professionele trainer ga je aan het werk, met in totaal 12 deelnemers op locatie in Zwolle of Den Bosch. Na de training ben jij je bewust van jouw eigen gedrag en ben je in staat om jouw collega's op een leuke en boeiende wijze bewustheid bij te brengen over het belang van veilig werken. Ook weet je hoe je het gedrag op veiligheid kunt activeren.

Wanneer?
6 juni 2024 in Zwolle (Vakbondshuis FNV, Koggelaan 3a, 8017 JH Zwolle)
18 juni 2024 in Den Bosch (Vakbondshuis FNV, Emmaplein 4, 5211 VW Den Bosch)

Organiseer een incompany kennissessie!
Deze workshop kan op verzoek ook incompany verzorgd worden (voor minimaal 8 leidinggevenden).

“Dit is een activiteit van MITT en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid”.