Jolanda Hilgers

Regio Noord 

Ik ben Jolanda: afgestudeerd bedrijfskundige met een mensgerichte focus: Met veel passie en plezier werk ik aan de verbetering van gezondheid, vitaliteit, inzetbaarheid, productiviteit en welbevinden van mens en organisatie!

Ik adviseer en begeleid organisaties op strategisch, operationeel en tactisch niveau. Geen enkele organisatie is hetzelfde. Daarom help ik organisaties bij de vertaalslag van de eigen actuele vraagstukken naar een praktisch DI-programma, DI-beleid op maat en/of een meer vitale en productievere werkomgeving.

Mijn uitgangspunten: creëren van draagkracht, zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving, stimuleren van eigen regie en zelfredzaamheid. Dit geeft een positieve sfeer en meer bevlogen werknemers én werkgevers.

Vanuit diverse rollen (coach, projectmanager en adviseur) werk ik op het snijvlak van arbeid, onderwijs, bedrijfsvoering en DI in diverse branches (arbo, onderwijs, zorg, horeca, textiel, industrie, productie en ICT).

Kennismaken met Jolanda?
Graag bespreek ik waarmee ik je (als MITT-werkgever of HR) als DI-coach kan helpen. Dat kan telefonisch, via een bedrijfssbezoek of online. Graag tot binnenkort! 

Jolanda Hilgers
+31 6 53296704
jolanda@ikbenmoi.nl