Voeding bij onregelmatige tijden

Datum: 19 maart 2024
Tijd: Of komt een andere datum jou beter uit?
Locatie: Bij jou op locatie?

Jij draait onregelmatige diensten, maar jouw lichaam niet. Je spijsvertering is immers geprogrammeerd op overdag eten en ‘s nachts slapen.

Wat betekent dat voor jouw lichaam? En hoe kun jij hier slimmer en gezonder mee omgaan? Dat en meer leer je in de Workshop: Voeding tijdens het werken in onregelmatige diensten.

Deze workshop geeft jou op praktische wijze inzicht in het belang van voeding. Wat doet voeding eigenlijk voor jouw lichaam? Daarbij staan we stil bij de verschillende ingrediënten: wanneer juist wel koolhydraten en wanneer juist eiwitten? (hint: tijdens de nachtdienst!) Als jij je voeding goed afstemt op jouw diensten, kan dat meer energie geven tijdens je werk. Zo blijf je alert en geconcentreerd.

Praktische tips
In deze workshop leggen we je uit waarom het beter is om niet bij de dag-, middag- en nachtdienst hetzelfde eten in je broodtrommel mee te nemen. Maar wat kun je dan wél eten in de verschillende diensten en wanneer? Eten na de nachtdienst doen de meeste mensen eigenlijk maar zelden, terwijl dat juist enorm helpt om overdag langer te slapen. En hoe komt dit dan? Na deze workshop heb jij veel praktische eet- en drinktips op zak en weet je ook waarom die zo voor jou goed werken.

moi. kan je hierbij helpen. Hoe? Door het organiseren van een (kosteloze) kennissessie bij jou in-company. Komt een andere datum jou beter uit, neem dan contact met ons op! Heb je minimaal 8 medewerkers die hieraan willen deelnemen meld je dan aan via info@ikbenmoi.nl

“Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid”.