Workshop Bewegen!

Datum: 04 april 2024
Tijd: 14.30-16.30 uur
Locatie: Online (of op locatie)

Waarom is bewegen zo belangrijk? Hoe kun jij gezond bewegen?

Wat is de rol van sporten? En wat voor beweging past er goed bij jou? Je leert het in deze workshop!

In de baarmoeder doen we het al: bewegen. In de natuur zou je zonder te bewegen nauwelijks aan voedsel kunnen komen. Ook binnenin je beweegt er van alles. Bijvoorbeeld je hart, dat voel je. Je tong is een beweegspecialist pur sang. Dat je haar groeit merk je amper, maar als je darmen flink aan het bewegen slaan, merk je dat beslist. Maar ook op celniveau beweegt er continu van alles. Bewegen is een teken van leven.

Kom in beweging
Kortom: bewegen kunnen wij mensen als de beste. We zijn ervoor ontworpen. Toch is bewegen steeds meer uit ons leven verdwenen. Het is natuurlijk prachtig dat we niet meer hoeven te zwoegen om ons eten te bemachtigen. En dat we gemakkelijk vrienden die ver weg wonen kunnen bezoeken. Maar ongemerkt heeft minder bewegen grote invloed op allerlei systemen en processen die zich binnenin ons afspelen. In deze workshop leer jij waarom bewegen belangrijk is en hoe je dat, praktisch en in kleine stapjes aanpakt. Schrijf je nu in!

Enthousiast?
Meld je nu aan voor deze workshop. De workshop vindt online plaats en is voor werknemers | HR | leidinggevenden | MR | werkgevers die bij de MITT zijn aangesloten. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl. Wil je deze op locatie laten plaatsvinden neem dan contact met ons op.

“Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid”.