Workshop Slaap beter!

Datum: 14 maart 2024
Tijd: 14.30-16.30 uur
Locatie: Online (of op locatie)

Je had je nog zo voorgenomen om het anders aan te pakken.

Je telefoon ligt niet meer naast je bed, je drinkt nog maar twee kopjes koffie en zorgt voor een rustige afsluiting van de dag. En toch lukt het je niet om lekker door te slapen. Wat is er aan de hand? En wat kun je eraan doen?

Hoe slaap je eigenlijk normaal? Welke invloed heeft slaap op jouw gezondheid en functioneren? Hoe voorkom je slaapproblemen? Wat kun je doen om een goede nachtrust te bevorderen? En hoe blijf je overdag alerter? In de 2 uur durende praktische workshop ‘Slaap beter!’ krijg jij antwoord. Jij krijgt inzicht in welke factoren jouw slaap beïnvloeden.

Slaap lekker
Slapen als een marmot is een bekende uitdrukking. De marmot houdt de langste winterslaap van het dierenrijk: maar liefst acht maanden lang. Tijdens die winterslaap haalt dit dier slechts twee tot drie keer per minuut adem. Wat kun jij leren van de verschillende slaaptypes, zoals de marmot, beer, wolf, leeuw en dolfijn? En wat kun jij eraan doen om weer eens écht lekker te slapen? In deze workshop krijg je praktische oplossingen om in kleine stapjes jouw gewoontes aan te passen.

Enthousiast?
Meld je nu aan voor deze workshop. De workshop vindt online plaats en is voor werknemers | HR | leidinggevenden | MR | werkgevers die bij de MITT zijn aangesloten. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl. Wil je deze op locatie laten plaatsvinden neem dan contact met ons op.

“Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid”.