Workshop Financieel Fitte Medewerkers

Datum: 27 maart 2023
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: Online

Waarom Financieel Fitte Medewerkers?
Wanneer je Financieel Fit bent, dan zit je beter in je vel, ben je productiever, leef je gezonder en heb je meer keuzevrijheid. Financieel Fit ben je niet alleen thuis maar de hele dag, ook op je werk. Zorgen over je financiën neem je overal met je mee.

We hebben een nieuwe crisis in Europa en waar de pandemie en de sociale beperkingen zijn afgenomen, speelt er nu extra onzekerheid over zaken zoals hoge energieprijzen, inflatie en financiën. Als werkgever heeft het een groot effect om medewerkers te ondersteunen en kennis over het onderwerp in te brengen binnen de organisatie.

Deze workshop geeft inzicht in het thema financiële zorgen onder medewerkers en het rendement van Financieel Fitte Medewerkers voor werkgever en medewerker.

Tijdens de workshop wordt duidelijk gemaakt wat financiële zorgen onder medewerkers zijn, welke invloed het op medewerkers heeft, wat de kosten zijn voor organisaties en welke oplossingen er geboden worden. De workshop geeft inzicht, het creëert draagvlak en geeft aanzet tot actie.

Onderwerpen die aan bod komen:
• Marktontwikkelingen: Wat zien het Nibud & Deloitte?
• Kosten financiële zorgen onder medewerkers.
• Rendement Financieel Fitte Medewerkers.
• Signalen en vroeg signalering op de werkvloer.
• Wat is de rol van de werkgever?
• Integrale aanpak: Werkgever, Arbodiensten en budgetcoaching, beheer, beschermingsbewing en schuldhulpverlening.
• Hoe boeken we gezamenlijk successen: Route naar actie.

Resultaat: Doorbreekt de taboesfeer, toont rendement en creëert draagvlak voor ondersteuning vanuit werkgever.

Meld je nu aan voor deze gratis workshop! De workshop vindt online plaats en is voor leidinggevenden, HR en OR. Voor aangesloten MITT-werkgevers is deelname gratis. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl.