Zo voer je een effectief Dl-gesprek

Locatie: Bij jou op locatie?

Door doelgerichte ontwikkelgesprekken te voeren, verbeter je de prestaties en inzetbaarheid van medewerkers.

Maar hoe kun je het thema duurzame inzetbaarheid concreet maken tijdens zo’n gesprek? Denk aan thema’s als vitaliteit, gezondheid en een juiste leefstijl. Het liefst wil je de bewustwording en motivatie hiervan verhogen.

Tijdens deze workshop geven we je handvatten om deze gesprekken effectief voor te bereiden, uit te voeren en op te volgen. Je leert het gesprek goed op te bouwen, het doel en de verwachting bespreekbaar te maken en om te gaan met lastige situaties en emoties. Dat doen we bijvoorbeeld door middel van handzame gesprekstechnieken en het maken van concrete afspraken.

Ook de balans houden in het gesprek komt aan bod. Hoe zorg je er nou voor dat je medewerker bewust wordt van zijn eigen duurzame inzetbaarheid? En hoe zorg je ervoor dat de medewerker hier blijvend aandacht aan besteedt?

moi. kan je hierbij helpen. Hoe? Door het organiseren van een (kosteloze) kennissessie bij jou in-company. Heb je minimaal 8 medewerkers die hieraan willen deelnemen meld je dan aan via info@ikbenmoi.nl

“Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid”.