Maak hét verschil in jouw organisatie: word DI-ambassadeur!

Datum: 19 april 2024
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: Online

Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR-agenda. En dat is maar goed ook, want wie wil er nu niet gezond aan de slag blijven, lol in het werk houden en zichzelf continue ontwikkelen?

Wil jij (als medewerker of leidinggevende) meer weten over Duurzame Inzetbaarheid? En wil jij dit in jouw organisatie op de kaart zetten? Dan is het inspiratietraject DI-ambassadeurschap iets voor jou! 

Dit traject bestaat uit twee inspirerende online sessies, waarin jij inzicht krijgt in het begrip 'Duurzame Inzetbaarheid'. Daarnaast ontvang je praktische handvatten waarmee jij direct verschil kunt maken in jouw organisatie. 

Dit doe je als DI-ambassadeur
Als DI-Ambassadeur ga je binnen jouw organisatie aan de slag met het thema en de ideeën rondom Duurzame Inzetbaarheid. Je fungeert tevens als voorbeeldrol op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en weet je collega’s op een enthousiaste manier mee te nemen.

Dit levert DI-ambassadeurschap jou op
Continue aandacht voor Duurzame Inzetbaarheid versterkt de Duurzame inzetbaarheid, blijkt uit het voorgaande inspiratietraject DI-ambassadeurs. De deelnemers gaven aan dit traject als waardevol, leerzaam en inspirerend te ervaren. Zij kregen veel inzicht in Duurzame Inzetbaarheid en konden daardoor met vertrouwen en enthousiasme op een praktische manier met dit thema aan de slag. 

Iets voor jou?
Dit inspiratietraject is er voor medewerkers, leidinggevenden en MR-leden binnen de aangesloten MITT-bedrijven. Vind jij duurzame inzetbaarheid interessant? En wil je hiermee aan de slag binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze  DI-coaches: Gertie of JolandaOf meld je meteen aan via info@ikbenmoi.nl.

Het inspiratietraject vindt online plaats op: vrijdag 19 april 2024 van 10.00 tot 12.00 uur (1e sessie). En op vrijdag 31 mei 2024 van 10.00 tot 12.00 uur (2e sessie).

Dit is een activiteit van MITT en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid