Gertie Verreck

Regio Zuid

Mijn ervaring als HRD professional gecombineerd met mijn expertise op het gebied van breinleren en breinleiderschap zet ik graag in om mensen te inspireren: om met meer plezier zichzelf te ontwikkelen, een voorbeeldrol te pakken en daadwerkelijk een gedragsverandering te realiseren. Het daadwerkelijk laten beklijven van veranderingen staat voor mij voorop. Mijn kracht ligt dan ook in de directe vertaling naar de praktijk.

Als HR-, opleidings- en MD-adviseur bij bedrijven in o.a. de industrie en luchtvaart heb ik veel ervaring opgedaan met de dagelijkse (beleids)praktijk van DI in organisaties. Ik beschik over veel ervaring in het opzetten, uitvoeren en borgen van programma’s op alle niveaus. Deze ervaring zet ik nu in als coach en trainer om andere organisaties te helpen slagen te maken op het thema duurzame inzetbaarheid.

Mijn expertise op het gebied van brein en leren gebruik ik om organisaties en hun medewerkers effectiever en met meer rendement te laten groeien en doorontwikkelen.   

Kennismaken met Gertie?
Graag bespreek ik waarmee ik je (als MITT-werkgever of HR) als DI-coach kan helpen. Dat kan telefonisch, via een bedrijfssbezoek of online. Graag tot binnenkort! 

Gertie Verreck
+31 6 81418171
gertie@ikbenmoi.nl